Notícia del Butlletí Maig 2012

Blogtrip #InCostaBrava 2012

Dos blogtrips temàtics superen la xifra de vint milions d’impressions.

El Patronat de Turisme aposta per la innovació en la promoció i comunicació de les marques i l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a través de les xarxes socials amb dos nous blogtrip internacionals el mes de maig.

Del 14 al 18 de maig, va tenir lloc el primer blogtrip temàtic centrat en cultura i natura a la demarcació de Girona i durant el qual un reduït grup de destacats i influents blocaires internacionals del sector dels viatges van generar continguts d’interès a les xarxes socials en què actuen. En només cinc dies d’activitat es van fer 1.790 piulades que van arribar a 551.517 persones, a través de 11.407.516 impressions totals (segons informes de TweetReach).

Van participar al viatge prescriptors i opinadors turístics de referència a Internet com la nord-americana Kim Mance, blocaire i fundadora de TBEXevents, la canadenca Janice Waugh, gestora del portal Solo Traveler, i l’alemany Melvin Boecher, que té més de 76.000 seguidors a Twitter (@Traveldudes) i gestiona el portal Traveldudes. També es va comptar amb la presència de l’holandès Keith Jenkins, que publica continguts de luxe al portal Velvet Escape i té més de 12.000 seguidors a Twitter.

Del 28 de maig a l’1 de juny es va realitzar el segon blogtrip temàtic de l’any centrat, en aquesta ocasió, a donar a conèixer les excel·lències de la cuina gironina i els productes enogastronòmics i alimentaris del territori a un grup de deu influents blocaires especialitzats. Hi havia prescriptors i opinadors com el britànic Ryan King, que té el portal de gastronomia FineDiningLovers, i la nord-americana Rachelle Lucas, amb 40.000 seguidors a Twitter i gestora del web de food & travel, TheTravelBite. També es va comptar amb la presència del nord-americà Michael Hodson, que escriu al portal GoSeeWrite.

En aquest viatge d’experiències i de descoberta de destinació van participar-hi activament els cuiners Ferran Adrià i Joan Roca, mentre que el cuiner Toni Sáez, del restaurant El Far de Sant Sebastià, va impartir dos tallers, un de pa amb tomàquet i un altre d’allioli. Diferents cellers de vins i caves de la DO Empordà van organitzar degustacions i es van realitzar activitats enogastronòmiques en espais originals de la zona.

Els blogtrip es van poder seguir des dels perfils @costabrava i @visitcostabrava, o amb l’etiqueta #InCostaBrava.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona