Bloc oficial

Cinquanta-un apunts al bloc oficial de la Costa Brava i el Pirineu de Girona i més de disset mil visites en nou mesos des de la seva posada en funcionament.


MARç 2014

El Patronat de Turisme va crear el 20 de setembre de 2010 el bloc de la Costa Brava i el Pirineu de Girona amb l’objectiu d’adaptar-se a les noves tendències i necessitats del mercat turístic i incrementar la notorietat de la marca a les xarxes. Així, fins al moment, s’han rebut més de 17.000 visites amb una mitjana de 2,3 pàgines per visita. Per tal de facilitar i identificar millor el bloc s’ha substituït l’adreça www.bitts.costabrava.org per www.blog.costabrava.org, de manera que des del mes de maig es redirigeix automàticament cap al nou subdomini.

Actualment s’han publicat al bloc més de 50 apunts, escrits per diferents blocaires amb perfils diversos, especialitzats en turisme, màrqueting, comunicació, periodisme, relacions públiques, planificació territorial, xarxes i comunicació social, música i arts escèniques, enologia i golf; tots ells han aportat una visió directa, clara i moderna de la nostra realitat. Així, darrerament s’han tractat temes com el blogtrip #InCostaBrava, hem parlat d’enologia, d’activitats o de cultura (exemples d’aquesta darrera temàtica són «La Costa Brava de Miserachs» o «Pòquer de festivals de música», entre d’altres).