Benchmarks de clubs

Agents turístics de l’àmbit de la cultura i l’enoturisme fan viatges de prospecció, coneixement i intercanvi a destinacions com Granada i Sicília.


FEBRER 2024

Del 6 al 8 de febrer, representants associats al Club de Màrqueting de Cultura i Identitat del Patronat van dur a terme un benchmark a Granada amb la finalitat d’adquirir coneixement i bones pràctiques quant a la gestió d’equipaments culturals públics i la creació i comercialització de productes turístics. Van participar en l’acció representants de les àrees municipals i oficines de turisme de l’Escala, la Bisbal d’Empordà, Roses, Figueres, Hostalric, l’IPEP Palafrugell i Empordà Turisme.  

Així mateix, del 27 de febrer a l’1 de març, una vintena de membres del Club de Màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà van fer un viatge de benchmark a l’oest de Sicília per conèixer l’oferta enoturística de l’àrea i aspectes relacionats amb la comercialització de serveis enogastronòmics. Entre el participants en el viatge de coneixement hi havia cellers empordanesos, empreses d’activitats, restaurants i oficines de turisme.

...
...
...
...
...