Notícia del Butlletí Novembre 2017

Benchmark de clubs

Professionals gironins dels sectors del golf i del turisme de negocis participen en viatges de benchmark al País Basc i a Tenerife.

Del 6 al 9 de novembre, set membres del Costa Brava Girona Convention Bureau van dur a terme un benchmark al País Basc amb l’objectiu d’extreure coneixements en tots els àmbits del turisme de negocis que es treballen a les ciutats de Sant Sebastià i Bilbao. Van participar en el viatge tècnics del Palau de Congressos de Girona, el Lloret Convention Bureau, Fil Mediterranean Travel Designers, l’Hotel Evenia de Lloret de Mar, GIGS Girona, l’hotel Molí de l’Escala i La Farinera Sant Lluís. En el decurs de quatre dies, els assistents van tenir ocasió de visitar espais i equipaments com ara el Kursaal, el Basque Culinary Center o el Palau de Congressos Euskalduna i hotels de negocis com el Barceló Costa Vasca o el Gran Hotel Domine Bilbao. També es van celebrar reunions amb professionals dels convention bureaus d’ambdues ciutats basques i de DMC que van servir per conèixer estructures organitzatives i polítiques d’actuació i, alhora, per intercanviar metodologies de treball i objectius.

Del 10 al 13 de novembre, així mateix, sis membres del Club de Màrqueting de Golf de la Costa Brava van fer un viatge de benchmark a Tenerife com a destinació de golf. Al viatge professional van assistir-hi representants de PGA Catalunya Resort, del Golf d’Aro-Mas Nou, del Golf Peralada, del Golf de Pals i del TorreMirona Golf Club. En aquesta ocasió, els participants van conèixer de primera mà set camps de golf de l’illa de Tenerife i diversos hotels i resorts adreçats al client de golf. Del viatge de descoberta i intercanvi cal destacar-ne l’atenció dispensada al grup pels equips comercials dels camps de golf i els establiments visitats. També es van compartir estratègies de promoció i comercialització.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona