Benchmark

Professionals del sector de l’allotjament i del benestar de la demarcació de Girona visiten Mallorca per conèixer l’oferta de luxe i wellbeing de la destinació balear.


OCTUBRE 2022

Del 17 al 19 d’octubre, representants de set empreses associades als clubs de màrqueting Unique Premium i Salut i Benestar del Patronat de Turisme Costa Brava Girona (Montjuic Hotel B&B, Aqva Banys Romans, Peralada Resort, Terraza Grup, Alàbriga S’Agaró, Hotel Santa Marta i el celler Martín Faixó - Mas Perafita) van participar en un viatge de descoberta i prospecció professional a Mallorca per conèixer l’oferta turística d’alta gamma i benestar de la destinació balear. 

El viatge va permetre als participants conèixer de primera mà les estratègies de màrqueting, promoció i comercialització que desenvolupen establiments mallorquins especialitzats i membres de l’associació Essentially Mallorca, com Hotel FontSanta Thermal, Palacio Can Marqués, GPRO Valparaiso Palace & Spa, Sant Regis Mardavall, Finca Serena, Son Brull i Jumeirah Port de Sóller. També es van dur a terme activitats i visites a altres espais, com les salines d’es Trenc, l’hamman Al Ándalus i La Bodega, a Binigual, que van culminar amb la programació del viatge de descoberta. 

En definitiva, l’acció propiciava l’intercanvi de coneixements i reforçava vincles entre els membres dels clubs del Patronat a fi de fomentar la cooperació i la millora dels propis productes.

...
...