Barcelona Snow Show

El Patronat de Turisme va acostar l’oferta turística del Pirineu de Girona al públic català a l’esdeveniment esportiu i promocional Barcelona Snow Show.


MARç 2014

Els dies 7 i 8 de novembre l’estadi Lluís Companys de Barcelona va convertir-se en la seu de l’esdeveniment Barcelona Snow Show en el qual van participar els millors riders nacionals i internacionals d’snowboard i esquí freestyle.

Durant el cap de setmana van tenir lloc proves classificatòries i finals d’esquí i d’snow, activitats paral·leles i, des de la zona comercial i promocional, es va donar a conèixer al públic assistent i a la premsa els productes i destinacions vinculades al producte Neu.

El Patronat de Turisme va ser present a la zona comercial del Barcelona Snow Show amb un espai dins l’estand de Turisme de Catalunya – ACEM des del qual va distribuir informació del conjunt de productes i serveis de l’oferta turística del Pirineu de Girona: estacions d’esquí, rutes de senderisme, restauració, allotjaments, activitats de turisme actiu, etc.

En el marc d’aquest esdeveniment esportiu i promocional es va informar al públic català de les novetats que presenten les cinc estacions d’esquí del Pirineu de Girona per a la propera temporada 2009-2010.