Notícia del Butlletí Juny 2015

Banc d’imatges digital

Es crea el banc d’imatges digital de la Costa Brava i el Pirineu de Girona per a ús promocional i divulgatiu

Plataforma4

El banc d’imatges digital (http://fotos.costabrava.org) de la Costa Brava i el Pirineu de Girona proporciona gratuïtament fotografies dels atractius i les activitats turístics principals, els establiments, els espais i els paisatges de la demarcació de Girona a entitats de promoció turística, operadors i agents de viatges i mitjans de comunicació perquè en facin un ús promocional i divulgatiu.

La nova plataforma ofereix unes dues-centes fotografies, en alta resolució per a impressió i en baixa resolució per a webs, que s’aniran ampliant i renovant periòdicament de l’arxiu d’imatges del Patronat de Turisme Costa Brava Girona que actualment compta amb més de deu mil fotografies pròpies i cedides. Cada fotografia presenta una fitxa tècnica, en què consta l’autor, la població, la comarca, la categoria i una petita descripció.

Per descarregar de manera gratuïta les fotografies del banc d’imatges cal que l’usuari s’hi registri i obtingui un codi d’accés. La plataforma també permet enviar comentaris per mitjà d’un formulari.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona