Balanç temporada de creuers

La Costa Brava tanca la temporada de creuers amb 53 escales i 52.300 passatgers.


NOVEMBRE 2023

La marca Costa Brava Cruise Ports valora molt positivament la temporada de creuers 2023 dels ports de Palamós i Roses. Aquesta temporada, els ports gironins han tancat l’activitat de creuers a la Costa Brava assolint la xifra de 52.300 passatgers, un 4,6 % més que l’any anterior, i 53 escales de creuer, amb deu escales menys, en comparació al 2022. 

Els ports de Palamós i Roses van rebre creuers del mercat nord-americà i del mercat europeu. També, aquesta temporada vuit creuers van fer escala per primera vegada a la Costa Brava. En total, els dos ports han rebut conjuntament 12 línies de creuers, de les quals un 60 % són de gamma alta i la resta són estàndard. 

Entre les línies estratègiques de la marca Costa Brava Cruise Ports hi ha captar noves companyies per diversificar el segment de creuers i, també, fidelitzar-les perquè repeteixin visites i les ampliïn amb vaixells de la seva flota.

L’impacte econòmic estimat de l’activitat de creuers el 2023 al territori ha estat de 5 milions d’euros, amb un increment del 4 % respecte a l’any passat.

...