Notícia del Butlletí Novembre 2018

Balanç del Som Cultura 2018

En total, 1.812 persones participen en la cinquantena d’activitats programades durant el festival.

La tercera edició de Som Cultura, el mes de les experiències culturals a la Costa Brava i al Pirineu de Girona, que va tenir lloc durant el novembre, va tancar la programació amb un total de 1.812 participants, una xifra molt similar a l’assolida l’any passat, tot i que enguany el nombre d’activitats s’havia reduït per tal de prioritzar la qualitat per damunt de la quantitat. Un altre factor que va afectar la programació va ser la climatologia del tercer cap de setmana de novembre, que va obligar a cancel·lar propostes per a les quals hi havia demanda.

Un dels indicadors més positius d’aquesta edició del Som Cultura és l’elevat índex d’ocupació de les 51 propostes programades, que van registrar una assistència global del 85,12 %, la més alta de les tres edicions celebrades. De fet, prop de la meitat de les activitats van exhaurir les places o van haver d’ampliar la capacitat a causa de l’elevada demanda.

Cal destacar que els ajuntaments, les entitats, els equipaments i les empreses culturals membres del Club de Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona van valorar de manera molt satisfactòria la tercera edició del Som Cultura. També cal remarcar les activitats inclusives de la programació d’enguany, que van permetre apropar les propostes culturals a col·lectius que tenen més dificultats per accedir a l’oferta de lleure.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona