Notícia del Butlletí Abril 2019

Balanç del festival Vívid

El Vívid tanca la seva millor edició amb el major nombre de participants i l’índex d’ocupació més alt

El Vívid, el mes de les experiències enoturístiques de la Ruta del Vi DO Empordà, impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, ha ofert durant el mes d’abril una cinquantena de propostes enoturístiques a l’Alt i el Baix Empordà amb prop de 2.200 places disponibles. Un total de 2.009 persones han assistit a les diverses activitats, que han registrat una ocupació mitjana superior al 90 %. Aquestes dades representen la xifra més alta d’assistents i el nivell d’ocupació més alt de totes les edicions del Vívid que han tingut lloc fins ara. Una trentena d’activitats van exhaurir les entrades disponibles.

D’entre les propostes més concorregudes en destaquen la Mostra de Vins de Roses, amb 650 participants; els tastos amb personalitat o monòlegs maridats (amb Carlos Latre, Yolanda Ramos, Pep Nogué i Anna Bertran), amb 280 assistents, i la III Marxa Popular entre Vinyes, que es va fer a Calonge-Sant Antoni, amb 150 caminants.

Segons l’enquesta encarregada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona als usuaris del Vívid, el 66,2 % dels enoturistes procedien de les comarques gironines i un 33,8 % de les comarques barcelonines.           Quant al perfil del visitant, el 47,05 % duia a terme activitats del Vívid amb parella; el 38,97 %, amb amics, i l’11,02 %, amb la família. L’enquesta recull l’elevat grau de satisfacció del públic assistent, amb una valoració molt bona per part del 85,2 % dels usuaris, i bona per part del 12,5 %. L’informe de valoració també recull que tres de cada quatre participants han manifestat haver-se quedat a dinar o sopar a la zona, i un de cada cinc usuaris assegura que ha pernoctat a la Costa Brava amb motiu de la seva participació a l’esdeveniment.

 

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona