Balanç de la campanya Som Cultura

La cinquena edició de Som Cultura tanca amb la participació de més de 8.000 usuaris en les activitats a distància del festival.


DESEMBRE 2020

Som Cultura, el mes de les experiències culturals a la Costa Brava i el Pirineu de Girona, que té lloc cada any al novembre, va tancar la cinquena edició amb 8.121 usuaris, majoritàriament públic infantil i famílies, que van participar en les activitats a distància proposades pel festival a les comarques de Girona. Enguany, l’esdeveniment s’ha reinventat per poder oferir continguts culturals als participants malgrat les restriccions derivades de la COVID-19, que han impedit que es duguessin a terme les activitats presencials programades inicialment.

Pel que fa a la trentena de propostes a distància del festival, cal destacar el gran seguiment que van tenir l’activitat «Els museus a casa», organitzada per la Xarxa Territorial de Museus de les Comarques de Girona, les visites guiades virtuals a espais patrimonials, els directes a les xarxes socials i els jocs en línia.

L’organització del festival vol posar en valor l’èxit de l’edició, així com la seva capacitat per reinventar-se i oferir una programació a distància que ha permès al públic gaudir d’una manera segura de la rica i variada oferta cultural de les comarques gironines.

...