Balanç de «Beu-te el museu»

La iniciativa, que combina visites a museus amb tastos de vins de la Ruta del Vi DO Empordà, assoleix el 75 % d’ocupació en les activitats programades.


OCTUBRE 2022

La iniciativa «Beu-te el museu», la campanya promocional impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona per promocionar de manera combinada l’oferta museística i l’enoturisme de la destinació de la Costa Brava entre el públic de proximitat durant la tardor, va registrar 225 participats i va assolir un 75 % d’ocupació en el conjunt de les propostes. Set de les propostes celebrades van exhaurir les entrades i, fins i tot, van haver d’ampliar l’aforament per poder acollir l’elevada demanda.

A la fi de la campanya, tant els organitzadors —el Patronat i els 11 museus i 11 cellers de la demarcació de Girona— com els assistents que van participar en el cicle de visites combinades del mes d’octubre van valorar com a «molt satisfactòria» la iniciativa que marida vi i cultura. 

Atès l’èxit de la campanya, es preveu una segona edició incorporant-hi nous cellers i més museus del territori que són membres del clubs de Màrqueting de Cultura i Identitat i de la Ruta del Vi DO Empordà.

...
...
...