Apropament al territori

S’obre un cicle de presentacions i visites per conèixer de primera mà l’oferta turística del territori i establir col·laboracions promocionals i comercials amb el sector gironí.


MARç 2014

Amb motiu de la recent creació del nou Club de Turisme Natura Actiu, impulsat pel Patronat de Turisme i presentat públicament a finals de desembre a Girona davant més de vuitanta representants del sector turístic públic i privat de la demarcació, l’entitat ha iniciat un cicle de presentacions al territori dirigides a empresaris turístics per tal de donar a conèixer amb més profunditat i detall les característiques tècniques i els requeriments per inscriure’s al club.

Per a la roda de presentacions a la demarcació, el Patronat de Turisme ha comptat amb el suport logístic dels vuit consells comarcals gironins que han contribuït a organitzar les presentacions a cada comarca durant el mes de febrer. La campanya de presentació i captació de socis va començar a la Cerdanya i el Ripollès el 7 de febrer, va seguir el 8 de febrer al Baix Empordà, el 14 de febrer al Gironès, el 16 de febrer a la Garrotxa, el 21 de febrer a l’Alt Empordà, el 22 de febrer al Pla de l’Estany, i va finalitzar a la Selva el 28 de febrer. Cada sessió va reunir entre 15 i 20 empreses del sector que van mostrar interès per adherir-se al projecte. La difusió i captació de membres del club continua ara amb visites directes a empreses.

Des de principis d’any, el Patronat de Turisme ha iniciat l’activitat de programar i realitzar visites continuades a entitats, associacions, gremis i empresaris turístics del territori per conèixer de primera mà l’oferta turística i establir col·laboracions promocionals i comercials. El Patronat de Turisme s’obre al sector oferint serveis i eines promocionals que permeten millorar el seu posicionament i eficiència. Alhora, vol contribuir a teixir i enfortir relacions entre els agents del sector i sumar sinèrgies. En els darrers dos mesos s’han realitzat més de 30 visites.

Aquelles entitats públiques i privades i empreses turístiques gironines interessades a conèixer els serveis que ofereix el Patronat de Turisme, el seu pla d’actuacions 2012 i les vies de col·laboració que planteja, poden adreçar-se a costabrava@costabrava.org i sol·licitar una visita.