Aposta per la sostenibilitat

El Parc Natural de Cap de Creus s’adhereix a la Carta Europea de Turisme Sostenible i amplia a cinc els parcs gironins certificats amb el prestigiós segell CETS.


GENER 2021

El Parc Natural de Cap de Creus va aconseguir el desembre passat la seva adhesió a la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS), una certificació atorgada per la Federació EUROPARC que acredita el compromís del Parc amb el desenvolupament de l’activitat turística, tenint en compte les necessitats del medi ambient, de la població local i de les empreses del territori. Així mateix, en el decurs dels propers cinc anys es desplegarà el programa d’actuacions CETS, conformat per 38 accions, amb l’objectiu d’assolir una gestió turística i de desenvolupament sostenible del sector al territori.

Aquest és el cinquè parc natural de la demarcació de Girona, d’un total de vuit espais protegits, que aconsegueix aquesta distinció. Els altres quatre són: PN de les Capçaleres del Ter i del Freser, PN de la Zona Volcànica de la Garrotxa, PN del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, i PN del Montseny.

En clau turística, aquesta nova certificació demostra l’aposta de la demarcació per la sostenibilitat i afegeix valor a la destinació Costa Brava-Pirineu de Girona.

...
...
...