Aeroport de Girona-Costa Brava

L’Aeroport de Girona-Costa Brava programa una cinquantena de rutes i connecta amb catorze països durant la temporada d’estiu 2024.


MARç 2024

A finals del mes de març es va iniciar la temporada d’estiu a l’Aeroport de Girona-Costa Brava amb la programació d’una cinquantena de rutes que connectaran la demarcació gironina amb catorze països, dos més que el 2023. Les companyies aèries Ryanair, Transavia, Jet2 i Smartwings operen en les rutes que connecten internacionalment la destinació gironina.

L’aerolínia Ryanair programa trenta-sis connexions amb tretze països europeus ―Alemanya, Bèlgica, Croàcia, Dinamarca, Finlàndia, França, Itàlia, Irlanda, Letònia, els Països Baixos, Polònia, el Regne Unit i la República Txeca― i el Marroc. Com a principal novetat, Ryanair ofereix set noves rutes des de l’aeroport gironí per a aquest estiu: Aalborg (Dinamarca), Bari (Itàlia), Beni-Mellal (Marroc), Maastricht (Països Baixos), Paderborn (Alemanya), Pardubice (República Txeca) i Zagreb (Croàcia). 

A més, la companyia britànica Jet2 opera en connexions amb vuit ciutats del Regne Unit i, a partir de l’abril, la companyia holandesa Transavia connectarà l’aeroport gironí amb les ciutats d’Amsterdam i Rotterdam. Finalment, a finals de maig, la companyia txeca Smartwings enllaçarà la infraestructura gironina amb Praga i Varsòvia.

La temporada 2023, l’Aeroport de Girona-Costa Brava va superar el milió i mig d’usuaris (1.586.463), dada que previsiblement creixerà aquesta temporada.

Cal remarcar que l’Oficina de Turisme de l’Aeroport, de gestió compartida entre el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la Generalitat de Catalunya, s’ha mantingut operativa durant els mesos d’hivern i continuarà atenent els passatgers i usuaris d’aquesta infraestructura.

...