Activitats enoturístiques per a l’estiu

Els cellers de la Ruta del Vi DO Empordà programen activitats musicals, culturals, gastronòmiques i de lleure per dinamitzar l’estiu a residents i visitants de la Costa Brava.


JUNY 2024

Els cellers de la Ruta del Vi DO Empordà programen activitats originals com ara el cicle «Vins i música», del celler Terra Remota; el primer cicle «Tastos de vins i oli», del Celler Cooperatiu d’Espolla; l’esdeveniment Mas Geli Fest al celler Mas Geli, i el cicle de nits d’estiu «Música i vi a la finca Bell-lloc», del celler Brugarol. A més, ofereixen sortides en embarcació, «Degustació de mar», a càrrec del celler Clos d’Agon i l’empresa Tela Marinera; el cicle de sopars i concerts o poesia, al celler La Vinyeta; un monòleg de Sito Fonk; un passeig gastrobotànic a càrrec de Iolanda Bustos a Vinyes d’Olivardots, o l’activitat Masia Sarau, del celler Masia Serra.

Alhora, empreses i municipis presenten propostes com ara el berenar sopar «Sabors de la terra», que organitza La Cuina de l’Empordanet; l’activitat «Els temps del vi. Un tast a cegues al monestir» de Sant Pere de Rodes; l’activitat «Torna el Bibendum: els capvespres de vi a Empúries»; la Mostra del Vi de l’Empordà; les rutes enogastronòmiques a Figueres, i la Mostra de Vins, de Pals. El Mas Gusó, a Sant Pere Pescador, programa un tast de vins dirigit per l’enòleg del celler Peralada, Delfí Sanaüja, i una sessió de ioga impartida per Clàudia Arias.

...
...
...