Notícia del Butlletí Febrer 2019

Accions promocionals per a prescriptors

Organització de dos viatges de premsa, tres blog trips i un viatge de familiarització per a prescriptors d’àmbit nacional i internacional.

Al mes de febrer es va organitzar un viatge de premsa per presentar la varietat gastronòmica de la destinació a dos periodistes italians de la revista Bell’Europa, i un altre viatge que tenia per objecte apropar el patrimoni cultural del territori a un periodista català del diari Ara.cat.

També es va convidar quatre bloguers internacionals, de mitjans digitals com Loca Academia Familiar o Freibeuter Reisen, que estaven interessats en els costums i la cultura del territori i en els espectacles del Festival Internacional del Circ, celebrat a Girona.

Els dies 12 i 13 de febrer, finalment, es va dur a terme un viatge de familiarització a la Costa Brava per a l’agència receptiva de luxe The Real Thing, amb seu a Barcelona i Madrid; l’acció va permetre portar a la destinació un agent de viatges d’aquesta empresa que volia conèixer l’oferta turística de la Costa Brava per tal de promocionar-la entre els seus clients americans i australians com a complement d’una estada a Barcelona.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona