Notícia del Butlletí Maig 2018

Accions promocionals per a prescriptors

S’organitzen quatre viatges de premsa per a periodistes, tres blog trips i quatre viatges de familiarització adreçats a agents de viatges especialitzats.

Durant el mes de maig es van organitzar quatre viatges de premsa, que van portar a la destinació 22 periodistes de mitjans francesos, anglesos, russos i espanyols —com TF1, Delicious Magazine, The Sunday Times, Inflight i El Mundo, entre altres— interessats a conèixer l’oferta cultural, enogastronòmica i de turisme actiu de la demarcació de Girona.

També es van dur a terme quatre viatges de familiarització en els quals van participar 58 agents de viatges especialitzats en turisme de negocis, cultura i productes turístics d’alta gamma i genèrics, que van poder conèixer de primera mà l’oferta de la Costa Brava.

Finalment, es va convidar dotze bloguers de diferents nacionalitats —francesos, anglesos, americans i canadencs—, especialitzats en els diferents productes que ofereixen la Costa Brava i el Pirineu de Girona, amb l’objectiu d’estimular la creació de continguts a les xarxes socials.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona