Accions promocionals per a prescriptors

Una vintena de prescriptors i periodistes de viatges i turisme visiten la demarcació al juny.


JUNY 2021

A principis de mes la periodista Kris Ubach va visitar el Ripollès, la Cerdanya i la Garrotxa amb l’objectiu de recopilar continguts per al segon e-book, dedicat a l’oferta cultural i de benestar al Pirineu de Girona. També, un equip de reporters de TF2 van visitar el Parc Natural del Cap de Creus per realitzar un reportatge divulgatiu sobre els valors paisatgístics i l’oferta ecoturística dirigit al públic francès. Alhora, la destinació va rebre la visita de dos periodistes de la revista Traveler interessats a conèixer activitats de salut i benestar i enoturístiques. Finalment, la productora Pixion va continuar gravant continguts per al programa Adventure Atlas.

Quant als blog trips, l’entitat va col·laborar amb les creadores de continguts digitals especialitzades en turisme familiar Jhoanna Rola i El Mundo de Cuca durant la seva visita professional a les localitats de Lloret de Mar i Blanes, i a la comarca de la Garrotxa. També, la influencer especialitzada en lifestyle i benestar María Abajo va recórrer diversos municipis gironins per conèixer experiències holístiques a la Costa Brava.

Finalment, la destinació va acollir la visita de diversos programadors de viatges de les agències espanyoles 57 Astros, AIG7 i Vavava.

...
...
...