Accions promocionals per a prescriptors

Més visites professionals de prescriptors i periodistes de viatges i turisme a la destinació.


MAIG 2021

Al maig, el Patronat de Turisme va organitzar i coordinar dos press trips i dos blog trips, que van portar a la demarcació de Girona setze periodistes, prescriptors i creadors de continguts.

Cal remarcar el projecte amb la productora Pixion, centrat a divulgar l’oferta d’activitats de turisme actiu i familiars de la demarcació de Girona des del programa Adventure Atlas, emès a Espanya (Movistar Plus) i a Europa (Discovery Channel). 

També es va organitzar la visita de set membres de la comunitat de creadors de continguts Travel Concept Solution a la demarcació de Girona per tal de produir continguts audiovisuals sobre la destinació i els clubs i camps de golf de la zona adreçats als visitants de l’àrea metropolitana de Barcelona, perquè coneguin activitats complementàries en destinacions properes.

Finalment, la periodista freelance especialitzada en gastronomia, Lourdes López (@louloulopezjournalist, amb 40.000 seguidors a Instagram), va dur a terme una escapada enogastronòmica a la Costa Brava.

...
...