Notícia del Butlletí Maig 2019

Accions promocionals de prèmium

L’oferta específica de productes, activitats i serveis de gamma alta i exclusius de la Costa Brava es promociona a San Francisco, Dallas i Atlanta.

D’acord amb el Pla d’Accions 2019 del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, els dies 14, 15 i 16 de maig l’entitat va organitzar un cicle de tres presentacions i trobades comercials, impulsades pel Club de Màrqueting Unique Premium de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, que es va dirigir a 112 professionals d’agències especialitzades en viatges de luxe de les ciutats nord-americanes de San Francisco, Dallas i Atlanta.

L’objectiu principal de l’acció va consistir a promocionar l’oferta específica de productes, activitats i serveis de gamma alta i exclusius de les comarques gironines entre els programadors i directius de diverses agències de viatges majoristes i minoristes de luxe dels EUA. En aquesta ocasió, el Patronat de Turisme va estar acompanyat per quatre empreses que operen a la demarcació de Girona —Corredor Mató, PGA Catalunya Resort, Santa Marta Hotel & Spa i Sallés Hotels—, a més de Barcelona Premium i Catalunya Premium.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona