Notícia del Butlletí Setembre 2015

Accions promocionals a prescriptors

73 periodistes, bloguers i operadors turístics internacionals visiten la Costa Brava i el Pirineu de Girona

bt-cicloturisme-02

Aquest mes, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va participar en la visita professional de diversos operadors turístics, periodistes i bloguers internacionals a la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Un total de vint-i-nou agents de viatges i operadors turístics alemanys, francesos, holandesos, anglesos —de la companyia aèria Jet2.com— i belgues van participar en tres viatges de familiarització amb l’objectiu de conèixer l’oferta d’allotjament i d’activitat del territori.

Així mateix, trenta-set periodistes procedents de l’Estat espanyol, Alemanya, França, Itàlia, el Regne Unit, Bèlgica, Irlanda i Mèxic van formar part de set viatges de premsa temàtics a la demarcació de Girona relacionats amb productes com ara el golf, la cultura, el senderisme, la natura activa i l’enogastronomia.

Finalment, set bloguers especialitzats en cicloturisme —London Cyclist, The Girl Outdoor, Ordinary Cycling Girl, Bikes & Stuff, Heeks in My Backpacke, Emily Luxton Travels i Vicky Flip Flop Travels— van visitar la demarcació en un viatge específic per conèixer-ne les diferents rutes.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona