Notícia del Butlletí Octubre 2015

Accions promocionals a prescriptors

138 periodistes, bloguers i operadors turístics internacionals visiten la Costa Brava i el Pirineu de Girona

A l’octubre, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va organitzar i participar en la visita professional de diversos periodistes, operadors turístics i bloguers internacionals a la demarcació de Girona procedents de deu països.

Un total de 48 periodistes procedents de països europeus, els Estats Units, el Brasil, Israel i Rússia van participar en 13 viatges de premsa temàtics a la demarcació relacionats amb productes com el golf, l’enogastronomia, la cultura, el senderisme, la natura activa i els city breaks.

Així mateix, 85 agents de viatges i operadors turístics procedents del Regne Unit, França, Alemanya, Holanda, els Països Nòrdics, Armènia, Azerbaidjan, Bielorússia, Geòrgia i Kazakhstan van participar en tres viatges de familiarització amb l’objectiu de conèixer l’oferta d’allotjament i d’activitat del territori.

Finalment, la bloguera Gretta Schifano, del blog mumsdotravel.com, especialitzada en viatges en família, va visitar la demarcació en un viatge específic amb visites i activitats per fer en família.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona