Notícia del Butlletí Març 2016

Accions promocionals a prescriptors

Nou bloguers, deu periodistes i onze operadors turístics han participat en dotze accions destinades a la promoció del territori

Durant aquest mes, un total de trenta prescriptors van visitar la demarcació de Girona amb l’objectiu de promoure a escala estatal i internacional les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona des de diversos vessants.

Pel que fa als viatges de premsa, el territori va acollir periodistes de mitjans de renom com les revistes anglòfones National Geographic Traveler i Lifestyle, i un redactor de la guia francesa de viatges Le Petit Futé, encarregat d’elaborar la primera guia de la Costa Brava i el Pirineu de Girona de l’editorial. També es van dur a terme dues accions adreçades a la premsa per difondre l’oferta de turisme actiu del Pirineu, enfocat al mercat holandès i al mercat asiàtic. Finalment, diversos mitjans alemanys especialitzats en temes enogastronòmics van visitar la destinació per tractar-hi aspectes dels productes i la cuina mediterrània catalana.

La destinació també va rebre la visita de nou bloguers de diversa temàtica per a la creació de nous continguts: la cuinera i bloguera italiana Chiara Maci es va centrar en experiències gastronòmiques; el bloguer Juliet Eliott va dur a terme activitats de turisme actiu i ciclisme al territori, i la catalana Meritxell García es va centrar en activitats de turisme cultural i de festivals en presenciar la inauguració del Black Music Festival. Finalment, el videomaker Emiliano Becchi va treballar en un nou projecte, i també els creadors del blog de viatges en alemany Freibeuter-Reisen van visitar la destinació.

Per acabar, es van organitzar dos viatges de familiarització adreçats al mercat americà. Un es va dirigir a agents de Travalliance, centrat en el turisme de luxe, i l’altre a l’agència de turisme cultural Native Walks.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona