Notícia del Butlletí Juny 2019

Accions promocionals a Madrid

L’oferta específica de productes, activitats i serveis de gamma alta i de salut i benestar de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es promociona a Madrid.

Els dies 5 i 6 de juny es van dur a terme a Madrid tres esdeveniments temàtics basats en tallers, amb l’objectiu de promoure l’oferta específica de productes, activitats i serveis de gamma alta i de salut i benestar de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

El dimecres 5 de juny, el Club de Màrqueting Unique Premium, acompanyat per cinc empreses associades —Peralada Resort, Hostal de La Gavina, Alàbriga Hotel & Home Suites, PGA Catalunya Resort i Hotel Santa Marta—, va dedicar la jornada a promocionar la demarcació de Girona com una destinació apta per al turisme d’alt poder adquisitiu. Al migdia, l’acció es va dirigir a 35 membres de l’Associació Espanyola de Dones Empresàries de Madrid, que van participar en un show cooking de cuina macrobiòtica a base de productes de les comarques gironines i en un dinar amb presentació del Club Unique Premium al qual va assistir la periodista i actriu Miriam Díaz-Aroca. Al vespre, els destinataris de l’acció van ser 35 socis de la revista Amante Magazine, que van participar en un taller d’elaboració de fragàncies artesanals amb olis essencials i plantes de l’Empordà ofert per Ernesto Collado, propietari de l’empresa de perfums d’autor Bravanariz; els assistents també van poder conèixer l’oferta específica de les comarques gironines a través d’un sopar de cuina saludable i una presentació a càrrec del Club.

El dijous 6 de juny al matí, el Club de Màrqueting de Salut i Benestar del Patronat de Turisme, acompanyat per quatre empreses associades —Aqva Banys Romans, Hotel Terraza, Alàbriga Hotel & Home Suites i Hotel Santa Marta—, va promocionar l’oferta turística d’activitats i serveis de salut i benestar de la demarcació de Girona. L’acció va gaudir de la presència de l’escriptora i periodista Marta Robles i es va dirigir a quinze periodistes especialitzats en turisme, salut i benestar, que van participar en un show cooking de cuina natural i van poder conèixer l’oferta de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a través d’un dinar saludable i una presentació a càrrec del Club de Màrqueting de Salut i Benestar.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona