Accions promocionals

Cinquanta agents de viatges russos i setze periodistes internacionals visiten la demarcació de Girona en viatges de familiarització temàtics.


MARç 2014

Gràcies als contactes que es van establir a la fira MITT de Moscou entre l’Agència Catalana de Turisme, el Patronat de Turisme i Lloret Turisme, els cinquanta millors venedors de l’operador turístic rus Natalie Tours van visitar la Costa Brava en un viatge de familiarització i incentiu de cinc dies de durada.

Durant la seva estada a la zona, i seguint un programa de familiarització fet a mida, els agents de viatge van visitar Lloret de Mar –primera destinació de la Costa Brava quant a nombre de turistes russos–, Girona, Besalú, Figueres, Tossa de Mar i Palamós. L’acció promocional tenia per objectiu divulgar els atractius i l’oferta turística de la destinació Costa Brava més enllà del sol i platja; el programa, doncs, incorporava visites d’interès cultural, gastronòmic i activitats a la natura i d’oci nocturn.

A banda d’aquest viatge de familiarització al mercat rus, es va dur a terme un viatge específic de coneixement de la destinació per a l’operador turístic francès de turisme actiu Nomade Aventure.

Així mateix, durant aquest mes es van organitzar tres viatges de premsa temàtics dirigits a un total de setze periodistes internacionals procedents de Benelux, Suècia, Finlàndia, Itàlia, Àustria, Alemanya i França. Durant tres dies, un grup de quatre periodistes escandinaus va visitar diverses destinacions i establiments de turisme sostenible de la demarcació, mentre que, simultàniament, cinc periodistes especialitzats en golf de diversos països europeus visitaven camps i clubs de golf de la Costa Brava. Un darrer grup de periodistes flamencs va fer un viatge de premsa de temàtica cultural centrada en els calls, barris jueus, de Catalunya i va visitar les poblacions de Besalú, Castelló d’Empúries i Girona.

En els propers mesos, els viatges de premsa i familiarització se centraran a donar a conèixer la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona a través de la segmentació de productes.