Accions promocionals

Nou viatges de premsa i un viatge de familiarització de luxe per al mercat xinès, programats al setembre.


MARç 2014

El Patronat de Turisme treballa en l’organització de deu programes de visites i activitats adreçats a periodistes i agents de viatge a través del quals se’ls donarà a conèixer les destinacions gironines i la seva oferta turística.

Cal destacar el viatge de familiarització a Catalunya per donar a conèixer l’oferta de luxe al mercat xinès impulsat per l’Agència Catalana de Turisme del 17 al 24 de setembre. El Patronat de Turisme participa en l’acció promocional oferint visites, serveis i activitats al grup de vuit majoristes xinesos especialitzats que durant tres dies seran a la Costa Brava. El programa de coneixença de la destinació i d’establiment de contactes amb empreses inclou visites a establiments d’allotjament turístic de la màxima categoria, àpats en restaurants d’avantguarda i diverses activitats proposades per empreses gironines com degustacions de vins de la DO Empordà, clinics en camps de golf, etc.

Aquest mes també es faran nou viatges de premsa: periodistes procedents d’Alemanya faran touring en motocicletes de gran cilindrada des dels Pirineus fins al litoral gironí; una cadena holandesa, VRT, realitzarà un programa centrat en les vies verdes de les comarques gironines; periodistes belgues visitaran els vestigis jueus de les poblacions de Besalú, Castelló d’Empúries i Girona; periodistes de la revista Sobremesa visitaran els cellers de la DO Empordà, i deu periodistes russos realitzaran un programa centrat en Dalí i les tradicions catalanes, entre d’altres.

Nombroses entitats i empreses privades del sector turístic gironí participen i col·laboren directament en els viatges de premsa i familiarització que presenta el Patronat de Turisme.