Notícia del Butlletí Desembre 2016

Accions promocionals

La participació en una fira de turisme de luxe, ILTM; l’agenda comercial de MICE a Lió, França, i la visita de quatre bloguers americans a la destinació interessats en experiències enogastronòmiques, accions promocionals del desembre

Del 5 al 8 de desembre, l’oferta turística de qualitat de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es va promocionar a la fira professional de turisme de luxe ILTM de Canes (França), amb el club de màrqueting Unique Premium de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. En el marc de la fira es van realitzar 38 entrevistes, la major part amb representants d’agències europees i també procedents dels Estats Units, el Canadà i Àsia.

També es va dur a terme una agenda comercial a la ciutat de Lió per presentar-hi l’oferta de turisme de negocis, reunions i incentius de la destinació a deu agències organitzadores d’esdeveniments. Les agències van mostrar interès en la destinació en veure potencial en la diversitat de l’oferta, la relació qualitat-preu i la connexió directa amb el TAV.

Finalment, els bloguers Savored Journeys i 2Fooftrippers, especialitzats en viatges enogastronòmics, van visitar la destinació per conèixer activitats i productes turístics que permetin aprofundir en els potencials visitants a la zona en matèria de gastronomia i cuina locals, productes agroalimentaris i tradicions culinàries. Els bloguers participants tenien la missió d’elaborar continguts tant de vídeo com de posts a les xarxes socials en les quals incideixen i de contribuir a projectar les marques Costa Brava i Pirineu de Girona.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona