Notícia del Butlletí Desembre 2015

Accions promocionals

La participació en una fira de turisme de luxe, la presentació a agents de viatges del Regne Unit i de l’Estat espanyol, i la visita d’una bloguera alemanya a la destinació, accions promocionals del desembre.

rayburn-tours

Del 30 de novembre al 3 de desembre, l’oferta turística de qualitat de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es va promocionar a la fira professional de turisme de luxe ILTM de Canes (França), amb el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Costa Brava Hotels de Luxe. Els representants gironins que es van desplaçar a la fira van realitzar un total de 46 entrevistes, la major part d’elles amb representants d’agències europees i també procedents dels Estats Units i el Canadà.

També, es van dur a terme dues presentacions a agents de viatges per donar a conèixer l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. El 16 de desembre, a la ciutat de Derby (Regne Unit), a la seu de l’operador turístic Rayburn Tours, especialitzat a programar viatges d’escolars de temàtica esportiva i cultural, es va realitzar una presentació sobre la Costa Brava adreçada a 50 agents venedors. I, el mateix dia, a través de la plataforma digital Webinar d’Hosteltur, es va dur a terme una presentació a agents de viatges espanyols i de Sud-amèrica en la qual es va promocionar el Pirineu de Girona.

Finalment, la bloguera especialitzada en viatges culturals Nicole Biarnes va visitar la Costa Brava, i més concretament la vila vella de Tossa, per conèixer-ne l’oferta cultural durant els mesos de temporada baixa.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona