Notícia del Butlletí Setembre 2019

Accions per a prescriptors

S’organitzen quatre viatges de premsa, vuit viatges de familiarització i cinc blog trips adreçats a 123 prescriptors i agents de viatges.

Durant el mes de setembre es van organitzar quatre viatges de premsa, que van portar a la demarcació de Girona catorze periodistes de mitjans generalistes irlandesos i de mitjans belgues i holandesos especialitzats en turisme d’aventura i en activitats nàutiques.

A més, es van dur a terme vuit viatges de familiarització a la destinació, en els quals van participar 40 agents de viatges especialitzats en turisme de negocis (amb motiu de l’acció Costa Brava Challenge Week), 50 subscriptors alemanys del diari Die Zeit, quatre representants de clubs de submarinisme alemanys i quatre agents d’un operador holandès interessats a conèixer de primera mà l’oferta de la Costa Brava.

Finalment, es va convidar onze bloguers de diferents nacionalitats —francesos, italians, anglesos i espanyols—, especialitzats en els diversos productes que ofereixen la Costa Brava i el Pirineu de Girona, amb l’objectiu d’estimular la creació de continguts a les xarxes socials. Cal destacar, en aquest sentit, les accions dutes a terme en col·laboració amb l’Agència Catalana de Turisme en el marc del Programa Ambassadors.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona