Accions per a prescriptors

Visiten la destinació setanta-sis creadors de contingut digital, agents de viatge especialitzats i periodistes de viatges i turisme.


JUNY 2024

Al juny, una seixantena d’influencers espanyols van visitar la Costa Brava i van impactar en tretze milions de potencials visitants a la destinació. Dulceida, Melyssa Pinto, Sofia Suescun, Susana Molina, Carla Flila i Alex Domènec van encapçalar el grup de creadores i creadors de contingut digital dels àmbits de la moda, estil de vida i bellesa que van participar en un esdeveniment a la Costa Brava, la Casa In, organitzat per l’agència InManagement. El grup d’influencers va dur a terme activitats a la destinació com ara una excursió en catamarà en aigües del Parc Natural del Cap de Creus, una sortida en caiac a Palamós i un recorregut per la via ferrada de la cala del Molí de Sant Feliu de Guíxols.

També destaquen les visites de diversos creadors de contingut digital del sector cultural coincidint amb la celebració de diversos festivals de música de la Costa Brava. Així, les influencers Laia Argelaguet, Nadine Romero i Celia Espanya van assistir als festivals Ítaca, Porta Ferrada i Sons del Món, respectivament, per fer difusió dels esdeveniments i de l’oferta cultural complementària.

Pel que fa als viatges de premsa, sis periodistes de mitjans de comunicació i internacionals —The Sunday Times, Het Nieuwsblad, Ruta 21, Neptune i Multicoques— van dur a terme programes específics per elaborar i produir reportatges i articles sobre contingut dedicat a l’oferta enogastronòmica, de golf i d’activitats nàutiques de la Costa Brava.

Finalment, dels fam trips en destaca la visita d’un grup de sis d’agents de viatge procedents de Suïssa i Àustria, en col·laboració amb l’associació Costa Brava Verd Hotels, que van visitar establiments hotelers i fer activitats a la Garrotxa, Girona i la Costa Brava.

...
...
...
...