Accions per a prescriptors

Visiten la destinació 70 agents de viatge especialitzats, creadors de contingut digital i periodistes de viatges i turisme.


MAIG 2024

Al maig la destinació va acollir la visita de deu periodistes de mitjans de comunicació i internacionals —Sudissimo, RCF, Brigitte, National Geographic Traveler, Expressen, Dagens Nyheter — que van dur a terme programes específics per a l’elaboració i la producció de reportatges i articles sobre contingut específic de la destinació centrats en la gastronomia, la cultura i les activitats de turisme actiu de la destinació.

Pel que fa als fam trips, es van organitzar sis viatges de familiarització que van portar a la demarcació 53 agents de viatges. Destaca la visita de setze agents de l’operador iTravex del Kazakhstan i deu agents de viatge procedents del Benelux interessats a conèixer productes i serveis de turisme actiu.

Quant als blogtrips, es van organitzar cinc programes específics per a diferents creadors de contingut digital i influencers. Es destaca la visita de la influencer de benestar Marta Abril, del portal The Comoonity; de la creadora de contingut de viatges finesa Jade Ventoniemi a Instagram https://www.instagram.com/jaja.ciao/, i del creador de contingut del blog de viatges Aviones en papel.

...
...
...
...
...