Accions per a prescriptors

S’organitzen viatges de premsa i de familiarització i un blog trip per a una trentena de prescriptors d’àmbit nacional i internacional.


ABRIL 2023

Dos periodistes gastronòmics francesos, un de la cadena francoalemanya Arte TV i l’altre de la revista Marianne, visiten la Costa Brava per elaborar reportatges centrats en la vessant enogastronòmica de la destinació dirigits al públic francòfon.

Quant als fam trips, la destinació va acollir la visita de dos representants de l’agència espanyola receptiva premium Just Explore, interessats en l’oferta de productes d’alta gamma, cultural i gastronòmica per tal de poder-la programar en resposta a l’interès creixent dels seus clients per la demarcació, principalment nord-americans. Alhora, cinc agències receptives estatals convocades per l’associació espanyola de luxe Luxury Spain, en col·laboració amb Villa Pyrenees, van dur a terme una visita de prospecció a la comarca de la Cerdanya. També, sis representants d’agències nord-americanes, en col·laboració amb l’Agència Catalana de Turisme, van fer visites de diverses temàtiques a la demarcació amb posterioritat a la participació a les jornades organitzades a Mallorca per Turespaña. Finalment, es va organitzar un viatge de familiarització on representants de l’agència belga Imagine Travel van visitar les comarques de la Garrotxa i l’Alt Empordà i també es va col·laborar en un fam trip organitzat pel Park Hotel San Jorge, que va comptar amb la participació de 15 representants d’agències d’esdeveniments de Barcelona.

Finalment, es va organitzar un blog trip per a Seeladanse a la Costa Brava en col·laboració amb la guia [ut] Empordà. Com a resultat de la visita es publicarà un article a la guia [ut] Empordà i es generaran continguts premium als canals socials.

...
...
...
...
...
...