Accions per a prescriptors

Més visites professionals de prescriptors i periodistes de viatges i turisme a la destinació.


FEBRER 2023

El febrer, el Patronat de Turisme va organitzar i coordinar un press trip, un fam trip i un blog trip que van portar a la demarcació de Girona una desena de periodistes i prescriptors internacionals.

Així, la destinació va acollir la visita del responsable d’Europa de l’agència sud-africana Explore Sideways, especialitzada en experiències a mida de luxe relacionades amb el vi, l’art, el benestar i la gastronomia. Durant la seva estada va fer visites centrades en la cultura i la gastronomia, així com a diversos cellers de l’Alt Empordà.

Quant als press trips, periodistes de diversos mitjans espanyols interessats a conèixer l’oferta de neu i esquí del Pirineu de Girona van visitar les comarques de la Cerdanya i el Ripollès. 

Finalment, la destinació va acollir la visita de dos creadores de continguts holandeses de que van recórrer diversos municipis per conèixer activitats relacionades amb el turisme actiu i la natura, la cultura i la gastronomia a l’Alt i el Baix Empordà, la Garrotxa i el Ripollès. 

...
...
...