Accions per a prescriptors

Més visites professionals de prescriptors i periodistes de viatges i turisme a la destinació.


DESEMBRE 2022

El desembre, el Patronat de Turisme va organitzar i coordinar un press trip i dos fam trips, que van portar a la demarcació de Girona periodistes i prescriptors internacionals.

Així, la destinació va acollir una primera visita de prospecció del director general de Connections Luxury, interessat a conèixer tres allotjaments de luxe associats al Club de Màrqueting Unique Premium de l’entitat (l’Hotel Santa Marta, l’Hotel Camiral at PGA Catalunya Golf & Wellness i l’Alàbriga Hotel & Home Suites) amb motiu de la celebració de l’acció Connections Luxury, que tindrà lloc a Catalunya el proper mes de juny. Alhora, dos representants de l’agència canadenca especialitzada en establiments i activitats d’alta gamma North South Travel van allotjar-se i van gaudir d’activitats enogastronòmiques a la comarca del Baix Empordà. 

Quant als press trips, un periodista de la revista francesa especialitzada en turisme de negocis Voyages et Stratégie va visitar diferents equipaments culturals i establiments que poden acollir esdeveniments per a empreses i va conèixer la gastronomia de la Costa Brava per a la publicació d’un article la primavera del 2023.

...