Accions per a prescriptors

S’organitzen viatges de premsa i de familiarització i blog trips per a una seixantena de prescriptors d’àmbit nacional i internacional.


NOVEMBRE 2022

El novembre sis periodistes estatals de mitjans com Gastro & Style, Ruta en Familia o Expocultur van dur a terme un viatge de premsa centrat en el municipi de Roses per conèixer l’oferta turística de la destinació fora de la temporada alta. També, un prestigiós periodista gastronòmic redactor de la revista suïssa Bellevue va visitar la Costa Brava per aprofundir en els coneixements sobre l’oferta enogastronòmica de la destinació i per, posteriorment, elaborar articles a la secció de gastronomia i viatges de la publicació.

Quant als fam trips, la destinació va acollir la visita centrada en l’oferta de productes d’alta gamma, gastronòmica i MICE d’agents i periodistes nòrdics i també de diversos programadors de viatges de l’agència premium belga Amazing Destinations i l’espanyola Vive4all, especialitzada en turisme inclusiu. Alhora, un total de 32 agents i operadors turístics nacionals i internacionals van participar en 3 viatges de familiarització organitzats a la demarcació després de la seva participació als workshops celebrats l’11 i el 16 de novembre a Girona i Sitges, respectivament.

Finalment, els influencers i creadors de continguts Sofia i Victor, exconcursants de Masterchef, van completar tres rutes enogastronòmiques per la Costa Brava, el Pirineu de Girona i la ciutat de Girona. També, la creadora de continguts del blog adreçat a famílies www.mammaproof.org i amb el perfil d’Instagram @mammaproof.barcelona va fer una estada a la destinació, on va poder gaudir de diverses propostes familiars, principalment activitats programades dins el festival Som Cultura, per divulgar-les entre el seu públic a través de stories i publicacions al seu blog.

...
...
...
...
...
...
...
...