Notícia del Butlletí Setembre 2018

Accions per a prescriptors

S’organitzen 9 viatges de premsa i 7 viatges de familiarització adreçats a 61 professionals. Alhora, té lloc l’acció especial EuroCultureTrip.

Durant el mes de setembre es van organitzar 9 viatges de premsa que van portar a la destinació 24 periodistes de mitjans anglesos, portuguesos, catalans, holandesos, americans, alemanys i dels països de l’Est, tots ells interessats a descobrir l’oferta cultural, gastronòmica i de turisme actiu de la demarcació de Girona.

També es van dur a terme 7 viatges de familiarització, en els quals van participar 30 agents de viatges especialitzats en turisme de negocis, cultura i salut i benestar i en productes turístics esportius i genèrics que van poder conèixer de primera mà l’oferta de la Costa Brava.

Finalment, un grup de quatre bloguers internacionals de l’àmbit dels viatges, la cultura i la gastronomia va participar en la primera acció promocional conjunta de màrqueting digital endegada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, el Patronat de Turisme de l’Emilia Romagna (Itàlia) i la ciutat de Graz, a Àustria, i que abraça aquestes tres destinacions turístiques: l’EuroCultureTrip.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona