Accions per a prescriptors

Una quarantena d’agents de viatges, prescriptors i periodistes de viatges i turisme visiten la demarcació.


MARç 2022

Durant el mes de març, la destinació va rebre la visita de representants de l’agència especialitzada en el sector creuerístic BC Tours, que van fer una visita per conèixer algunes de les novetats dels productes i els serveis turístics de la demarcació. També es va acollir la prospecció d’una desena d’agents mexicans especialitzats en l’organització d’esdeveniments i en l’oferta d’alta gamma, que van recórrer diversos municipis de la Costa Brava, així com la visita d’integrants de Predif, que van recórrer les comarques de la Garrotxa, el Ripollès i la Cerdanya. Així mateix, una delegació d’agents internacionals van visitar la destinació, interessats en l’oferta enoturística gironina, després d’haver participat en la fira FINE de Valladolid. Alhora, la destinació va rebre representants de l’agència irlandesa One Foot Abroad, que van gaudir d’activitats de turisme actiu a la natura i van visitar cellers de la DO Empordà, així com també de l’agència francesa especialitzada en ciclisme Vélo Expérience. Finalment, agents de l’operador turístic holandès Traniningskampen i de Your Golf Travel, un dels majoristes britànics més importants en l’organització de viatges i escapades de golf, van fer visites centrades a conèixer l’oferta de turisme esportiu i de golf de la destinació, respectivament.

Pel que fa als press trips, la destinació va rebre la visita de cinc periodistes de mitjans nacionals (La Vanguardia, El Periódico, 20 minutos, VIA Empresa i Hoy Tendencias) centrada en activitats culturals, gastronòmiques i enoturístiques, entre d’altres, per crear propostes de cara a Setmana Santa. Alhora, dos equips del programa Échapées belles, de la cadena France 5, van visitar diverses destinacions de la costa gironina i la Garrotxa. També una periodista i un fotògraf de la revista neerlandesa KBO-PCOB, dirigida a sèniors, van visitar la demarcació per recopilar material per elaborar un article sobre l’oferta gastronòmica i d’alta gamma. 

A més, l’entitat també va col·laborar amb la creadora de continguts digitals especialitzada en turisme familiar, Viajando con Mami, durant la seva visita professional a les comarques del Ripollès i el Baix Empordà, i amb Irinalimone, fotògrafa i especialista en comunicació, que va recórrer diferents municipis gironins per conèixer experiències de benestar i d’alta gamma, entre d’altres, a la Costa Brava.

...
...
...
...
...
...