Accions per a prescriptors

La destinació continua rebent visites de prescriptors i periodistes al territori. 


OCTUBRE 2020

Durant el mes d’octubre, el Patronat de Turisme va organitzar i coordinar tres press trips amb cinc participants i dos blog trips amb set participants, orientats a potenciar la diversificada oferta turística del territori, per tal d’adreçar-se als mercats de proximitat.

La Guia Repsol va dur a terme un doble projecte editorial a la destinació. D’una banda, va fer un viatge de premsa centrat en l’oferta enogastronòmica de la Costa Brava que també incloïa continguts culturals; a partir d’aquesta acció es publicaran quatre articles al mitjà online. D’altra banda, un segon equip de redactors de la Guia va fer un altre viatge a la destinació amb l’objectiu de mostrar el ventall d’activitats outdoor que s’ofereixen en quatre parcs naturals de la demarcació.

A més, una periodista de la publicació francesa de viatges Routard.com va visitar la ciutat de Girona en el marc d’un projecte que té per objecte donar a conèixer les ciutats connectades amb França a través del TGV.

Quant als blog trips, el Patronat de Turisme va donar suport a la visita del grup de blogueres del projecte «Cataluña para foodies», impulsat per l’Agència Catalana de Turisme, que va estar centrada en enogastronomia i activitats culturals a la ciutat de Girona i a les comarques de la Garrotxa i el Ripollès.

Finalment, els creadors de continguts de Viajando por un sueño van visitar els principals atractius de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, per tal de generar publicacions en xarxes socials i al seu blog que mostrin la varietat d’activitats a l’aire lliure, culturals i gastronòmiques que els seus seguidors poden dur a terme a la destinació.


...
...
...
...
...
...
...