Notícia del Butlletí Setembre 2019

Accions per a canals d’intermediació

Es participa en dos workshops adreçats a agents especialitzats dels mercats anglès i americà i es presenta la destinació a agents de viatges independents britànics.

El 19 de setembre, el club Catalunya Premium de l’Agència Catalana de Turisme va oferir a Londres un workshop específic per a 40 operadors i agències de viatges especialitzats en l’organització de vacances d’alta gamma i de luxe. Un tècnic del Club Unique Premium del Patronat de Turisme va participar activament en aquesta acció, a fi de promocionar l’oferta turística d’alta qualitat de la Costa Brava i el Pirineu de Girona entre els programadors de viatges.

També al Regne Unit, el 19 de setembre es va dur a terme, a la ciutat de Manchester, una presentació de l’oferta turística de la Costa Brava davant de 40 agències de viatges independents que comercialitzen productes d’aquesta zona a través de Jet2holidays. Van participar en l’acció l’Hotel Carlemany i l’Oficina de Turisme de Torroella de Montgrí-l’Estartit.

El 27 de setembre, tècnics del Patronat de Turisme Costa Brava Girona van participar en el workshop que l’Agència Catalana de Turisme va organitzar a Tarragona coincidint amb el fam trip que un grup d’agents de viatges de l’associació nord-americana i canadenca ATTA (Adventure Travel Trade Association) duia a terme a Catalunya. En el decurs del workshop es van mantenir reunions amb sis operadors especialitzats en senderisme i cicloturisme

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona