Accions de comercialització a canal

S’intensifiquen les trobades amb programadors i organitzadors d’esdeveniments i de viatges d’alta gamma al mercat estatal.


FEBRER 2024

El 7 i 8 de febrer, el Costa Brava Girona Convention Bureau, juntament amb set empreses associades del club (La Costa Beach & Golf Resort, Espai Hoteler Mas Solà, Sallés Hotels, URH Hoteliers, Hotel Casa Anamaria, Alàbriga Hotel & Home Suites GL i Empordà Golf Club), va participar en l’acció organitzada a Madrid per Grupo Eventoplus, MeetMIS2024, un esdeveniment professional del sector del turisme de negocis estatal que va comptar amb més de tres-cents organitzadors d’esdeveniments i dos-cents proveïdors del sector. En el decurs de l’acció es van mantenir una vintena de reunions amb representants i professionals del sector procedents de l’Estat espanyol. 

A continuació, el 15 de febrer, va tenir lloc a Barcelona la presentació dels nous espais, serveis i experiències turístiques prèmium, de benestar i enogastronòmiques de la Costa Brava i el Pirineu de Girona del 2024 dirigida a una quinzena d’agents de viatges d’agències receptives i comercialitzadores de serveis d’alta gamma en mercats llunyans, especialment del mercat nord-americà. La trobada va comptar amb la participació especial de l’equip d’elBulli1846, que va presentar el nou museu de la gastronomia i va propiciar un profitós networking entre els assistents.

...
...
...
...
...
...