Accions CBGCB

Roadshow al Regne Unit, participació a l’IMEX de Frankfurt i visites comercials a Barcelona i Montpeller


MARç 2014

El mes de maig, responsables del Costa Brava Girona Convention Bureau (CBGCB) han dut a terme tres accions promocionals i comercials en els mercats britànic, alemany i català.

Del 8 al 10 de maig, van participar en el roadshow de MICE impulsat pel Catalunya Convention Bureau a les ciutats britàniques de Londres i Leeds. En les visites que es van organitzar, els directors d’una vintena d’agències especialitzades en MICE van interessar-se pels productes de turisme de negocis, congressos i incentius de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Posteriorment, la setmana del 13 al 17 de maig, el Costa Brava Girona Convention Bureau va portar a terme un programa de visites comercials amb l’empresa Humman Marketing. Van reunir-se amb trenta empreses organitzadores d’esdeveniments i congressos, agències de viatges, companyies farmacèutiques i industrials de l’àrea metropolitana de Barcelona amb l’objectiu de presentar l’oferta de serveis congressuals, de reunions i d’incentiu del conjunt de la demarcació de Girona. Posteriorment, del 28 al 30 de maig, van organitzar un programa de visites comercials a la ciutat francesa de Toulouse amb divuit agències de viatges especialitzades en MICE.

Finalment, del 21 al 23 de maig, el Costa Brava Girona Convention Bureau va participar a la fira IMEX (The Worldwide Exhibition for Incentive, Travel, Meetings and Events) de la ciutat alemanya de Frankfurt sota la marca paraigües de Catalunya Convention Bureau, juntament amb el Palau de Congressos de Girona, i dins l’estand de Turespaña. En el decurs dels tres dies de fira professional va establir contacte amb potencials clients internacionals interessats en el mercat MICE.