Notícia del Butlletí Juny 2016

Accions a prescriptors: periodistes i bloguers

26 periodistes i 3 bloguers visiten la demarcació de Girona per a mitjans nord-americans, russos i anglesos

Durant el mes de juny, un total de set accions destinades a la promoció de Girona i la Costa Brava van acollir al territori vint-i-nou prescriptors de mercats internacionals, amb l’objectiu de conèixer l’oferta turística de la destinació des de les diverses vessants.

Referent als viatges professionals de premsa, destaca la presència dels mercats de l’est en el marc de dues accions on van participar mitjans impresos, digitals i dues televisions russes: primerament hi van assistir quatre productors del programa Utro Russia emès per la cadena estatal Russia 1 juntament amb dos periodistes i cinc agents de viatge; en segon lloc, també hi van assistir professionals de l’equip de televisió del programa Mercats del Món, emès al canal de turisme Moya Planeta. Paral·lelament, diversos prescriptors de mitjans britànics van conèixer l’oferta de turisme actiu de la Costa Brava i Pirineu de Girona a través d’un programa d’activitats de senderisme i cicloturisme incloses en el producte comercialitzat per l’operador turístic Explore a Catalunya. També, un redactor de la revista especialitzada en natació H2Open va descobrir les Vies Braves. Finalment, l’escriptora Patrícia Schultz de Nova York va tenir l’oportunitat de conèixer la destinació en termes de cultura i gastronomia.

En relació amb els blogtrips, dos redactors nord-americans del blog de viatges Forget Someday van fer una estada per la Costa Brava amb activitats d’enogastronomia, cultura i natura i turisme actiu. Amb un programa similar, la bloguera italiana Silvia Carotto, redactora de The girl with a suitcase, va venir a conèixer el territori.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona