Notícia del Butlletí Maig 2016

Accions a prescriptors: periodistes i bloguers

Deu periodistes i sis bloguers visiten la Costa Brava per a mitjans de comunicació estatals, europeus i asiàtics

Setze bloguers i periodistes han visitat la demarcació de Girona amb l’objectiu de promocionar en l’àmbit estatal i internacional les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona des de diverses vessants.

En relació amb els cinc viatges de premsa organitzats al mes de maig, la demarcació de Girona va rebre els dos periodistes japonesos de Perfect Boat Magazine; un periodista austríac del diari Tiroler Tageszeitung; un periodista belga freelance especialitzat en temes de golf; un redactor de la revista Condé Nast Traveler, edició espanyola, i cinc periodistes de diversos mitjans anglesos, convidats per Jet2.com amb motiu de la posada en funcionament de la companyia a la destinació. Els periodistes que van visitar la demarcació es van mostrar interessats a conèixer activitats de turisme actiu, aspectes culturals (Temps de Flors) i enogastronòmics de la Costa Brava.

Quant a la visita de bloguers a la destinació, l’espanyola Tània Tautero del blog Mariposas en el armario va fer una estada de tres dies per Platja d’Aro, Roses i Girona per conèixer el territori des del punt de vista del turisme de salut i bellesa, i de la cultura i gastronomia mediterrànies. En el marc de l’acció de co-màrqueting amb Minube, quatre bloguers francesos especialitzats en viatges i col·laboradors del portal Mon Nuage van realitzar un programa d’activitats amb la participació de diversos municipis i empreses privades de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, amb l’objectiu de seguir posicionant la destinació al mercat francès.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona