Notícia del Butlletí Agost 2016

Accions a prescriptors

Sis bloguers i quatre periodistes visiten la demarcació de Girona per conèixer i promocionar l’oferta estival del territori

Els mesos de juliol i agost han estat intensos pel que fa a la promoció de l’oferta cultural, marcada per la diversitat de festivals celebrats a la costa i també a l’interior, així com per les festivitats locals. Des del Patronat s’han divulgat i promocionat aquest tipus de d’esdeveniments a través de la marca Costa Brava Girona Festivals, mitjançant posts, mencions i articles publicats per set bloguers d’origen espanyol, del col·lectiu Travel Inspirers, i alemany (Guías Viajar; La Viajera Empedernida, Viajablog; Paco Nadal, supongo; Freibeuter Reisen) que van assistir a esdeveniments com el festival de música Tempo Sota les Estrelles a Girona, el Gastromusical a L’Escala i el Porta Ferrada a Sant Feliu de Guíxols. Així mateix, van visitar localitats turístiques com Roses, Sant Pere Pescador, Portbou, Cadaqués i Peralada.

En el vessant culinari, la bloguera nord-americana AnneLise Sorensen (AnneLise Travels) va degustar l’oferta enogastronòmica durant la seva estada a Capmany, Peralada, Ventalló i Girona. D’altra banda, es va col·laborar també amb l’elaboració d’un article sobre turisme actiu a L’Escala i Empúries del diari ARA, així com amb la filmació d’un reportatge sobre Tamariu, Calella de Palafrugell i Cadaqués per a la cadena de televisió francesa TF1.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona