Accions a operadors

Participació en accions promocionals adreçades als canals d’intermediació d’àmbit internacional i organització d’un famtrip per a agents irlandesos a la destinació.


MARç 2014

El setembre, el Patronat de Turisme ha participat en tres tallers o workshops: dos dedicats a la cultura i la gastronomia, que han tingut lloc a les ciutats de Bilbao i Madrid, i un altre de propi o invers a Platja d’Aro, i que s’ha vinculat a un viatge de familiarització adreçat al mercat irlandès.

El Patronat de Turisme va organitzar un viatge de familiarització amb un grup d’operadors turístics irlandesos amb l’objectiu que coneguessin la destinació i la comercialitzessin en el seu país d’origen. Els operadors irlandesos van mostrar especial interès per adquirir paquets turístics de vacances que incloguessin city breaks i golf. Aquesta trobada ha contribuït a mantenir el contacte i estrènyer vincles amb els agents que ja operen a la destinació. El viatge va concloure amb l’organització d’un workshop invers al qual van assistir una vintena d’empreses gironines majoritàriament receptives del sector, hotels i empreses d’activitats. Entre els agents que van participar en el viatge de prospecció i descoberta hi havia Travel Centres, Club Travel i Abbey Travel.

Els dies 28 i 29 de setembre el Patronat de Turisme, juntament amb quatre empreses gironines, va participar en uns workshops específics de cultura i gastronomia catalana organitzats per l’Agència Catalana de Turisme i que van aplegar 140 agents de viatges i professionals turístics bascos i de Madrid.

Aquesta acció s’emmarca en el programa número u del Patronat de Turisme de Màrqueting i promoció del pla estratègic de turisme de les comarques de Girona 2011-2015.