Acció promocional Madrid

Una seixantena de prescriptors i agents de viatges de Madrid participen en presentacions promocionals.


NOVEMBRE 2021

El 18 de novembre, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va organitzar una doble acció promocional a Madrid que reforçava la campanya de comunicació «Viu el doble», impulsada a l’inici de l’estiu als mercats de proximitat i orientada a potenciar l’àmplia, variada i original oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona entre 60 periodistes, agents i prescriptors de viatges.

Al migdia, va tenir lloc la presentació dirigida als mitjans de comunicació i als creadors de contingut espanyols, entre els quals hi havia mitjans de referència com National Geographic, Top Viajes, Viajar, Guía Repsol, Origen, 20 Minutos, Gourmets, Con Mucha Gula i Hola Viajes

Al vespre, va tenir lloc una presentació de treball en xarxa de l’oferta turística d’alta gamma i de negocis de la Costa Brava i el Pirineu de Girona adreçada a 44 agents i programadors de viatges espe¬cialitzats en l’organització de viatges de luxe, viatges d’incentiu per a empreses i organitzadors de congressos. A aquesta trobada entre professionals, hi van assistir agències especialitzades i hi van participar 18 representants d’empreses i entitats turístiques gironines, que van generar oportunitats de negoci. En el decurs de la trobada es van organitzar tres activitats dinàmiques amb què es propiciava la interacció entre agents. 

Les presentacions van concloure amb àpats gastronòmics elaborats pel cuiner Francesc Rovira, del restaurant Fonda Xesc, amb una estrella Michelin, i el suport de l’Aula d’Hostaleria del Ripollès, en el qual es van servir vins de la Ruta del Vi DO Empordà.

...
...
...
...
...