Notícia del Butlletí Octubre 2015

Acció de MICE

La Costa Brava es presenta com a destinació complementària i alternativa a Barcelona en el sector del turisme de reunions i esdeveniments

El 22 d’octubre, a l’espai Valkiria Hub de Barcelona, es va celebrar la trobada promocional i comercial Afterwork Costa Brava Girona, impulsada pel Costa Brava Girona Convention Bureau, per promocionar l’oferta de turisme de reunions i esdeveniments de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a cinquanta agències organitzadores d’esdeveniments i de comunicació barcelonines. L’acció va iniciar-se amb un innovador format de workshop basat en activitats i tallers que s’ofereixen a la demarcació de Girona per a grups d’empreses, en els quals van participar 65 representants de les agències barcelonines i 27 representants d’empreses gironines. Els tallers van afavorir el contacte i la coneixença entre les agències i les empreses gironines prestatàries de serveis.

Després del workshop es va dur a terme una presentació de l’oferta de turisme de reunions i esdeveniments de la Costa Brava i el Pirineu de Girona en la qual va participar la vicepresidenta del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Marta Felip, i que va finalitzar amb un àpat basat en productes locals gironins.

L’acció Afterwork Costa Brava Girona complementa les actuacions que el Costa Brava Girona Convention Bureau va dur a terme anteriorment a l’àrea metropolitana de Barcelona, dirigides a vint-i-cinc directius de màrqueting i comunicació d’empreses multinacionals, amb l’objectiu de captar nous congressos i esdeveniments per a la destinació gironina.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona