Notícia del Butlletí Abril 2016

Acció de màrqueting digital

Els festivals Vívid i Ennatura’t es promocionen per Periscope i Facebook Live.

Tres activitats vinculades al Festival del Vi, Vívid, i tres més al Festival d’Activitats a la Natura, Ennatura’t, són les primeres accions que el Patronat de Turisme Costa Brava Girona difon a través dels propis perfils de les plataformes de retransmissió en directe Periscope i Facebook Live, associades respectivament a les xarxes socials Twitter i Facebook.

La nova estratègia social té per objectiu impactar positivament sobre la marca Costa Brava i Pirineu de Girona, així com incentivar l’ús de les xarxes socials com a eina de seguiment de les diverses accions i esdeveniments que tenen lloc a les comarques gironines.

L’impacte de les retransmissions ha estat de 1.764 visualitzacions a Facebook i 309 espectadors en directe a Periscope en el cas de l’acció del Festival del Vi Vívid, i 2.492 reproduccions a Facebook i 300 espectadors en directe a Periscope en l’acció d’Enosenderisme per la Mar d’Amunt. La plataforma de retransmissions en directe Periscope permet enviar “cors” per mostrar la satisfacció vers el vídeo, i es calcula que se’n van rebre un total de 10.370.

© 2020 Patronat de Turisme Costa Brava Girona