Acció als Estats Units

L’oferta turística d’alta gamma, enogastronòmica i de negocis de la Costa Brava es promociona a les ciutats nord-americanes de New Haven (Connecticut), Chicago i Miami entre 120 agents de viatges d’agències especialitzades.


ABRIL 2023

Del 24 al 28 d’abril, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona torna a organitzar una acció promocional i comercial als Estats Units, l’Afterwork Costa Brava & Girona Pyrenees, amb l’objectiu d’incrementar l’afluència de turisme procedent de Nord-Amèrica a la Costa Brava després de la fi de la pandèmia.

Les ciutats de New Haven (Connecticut), Chicago i Miami han acollit la delegació de representants turístics gironins en el marc d’una triple acció promocional que consisteix en una presentació de la destinació i de les empreses i entitats gironines participants, seguit d’un networking i d’un còctel de gastronomia catalana.

Al cicle de trobades destaca la presència d’agències de viatges i programadors d’esdeveniments, com European Sojourns, Arts & Leisure, Largay Travel, Traveland, Fine Wine & Gourmet Travel i Protocolo Tours, entre d’altres. La representació gironina ha anat a càrrec del Camiral Golf & Wellness, Peralada Resort Hotel & Château, Park Hotel San Jorge by Escampa Hotels, Hotel Alàbriga & Home Suites, Hotel Santa Marta, Hostal de La Gavina, La Gastronòmica i Gastronomy Nature Experience, a més del Patronat de Turisme, que han generat oportunitats de negoci.

L’any 2022, Catalunya va registrar 1.153.900 d’arribades de turistes nord-americans, un 23 % menys que l’any 2019, però com a dada remarcable es constata una ràpida recuperació del mercat des de la pandèmia, que se situa en un 77 %. 

En el mateix exercici, la demarcació de Girona va rebre 71.232 turistes nord-americans, un 14 % més que l’any 2019, que van generar 175.513 pernoctacions als establiments d’allotjament turístic de la destinació, quasi un 10 % més que el 2019. El turista nord-americà que visita la Costa Brava té especial interès a conèixer la cultura, la gastronomia i l’entorn a través d’experiències exclusives i escull majoritàriament allotjar-se en hotels de quatre i cinc estrelles. 

...
...
...
...
...